T GUMENI PROFILI

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

Sprečavaju nakupljanje prljavštine i peska

Čuvaju Vaše predmete

Materijali visokog kvaliteta

Veoma izdržljiv

Dostupan raspon veličina

Glatka završna obrada

Otpornost na udarce i pritisak

Gumeni T profili se koriste kod velikih vaga koje imaju važnu ulogu u širokom spektru industrija, a kada dođu do kvara, mogu izazvati ne samo kašnjenja, već i potencijalni gubitak prihoda. Dok se koristi, vaga se često može začepiti prljavštinom i peskom, što može dovesti do toga da mehanizam ne radi ispravno. Do sada je jedino rešenje bilo da se ceo sistem vaga razdvoji i očisti, svaki deo posebno. Međutim, upotreba jednog od naših gumenih profila za vagu sprečava ulazak stranih predmeta u male praznine u sistemu. To će osigurati da dobijete preciznije rezultate, a istovremeno će produžiti životni vek vage.

T gumeni profili se takođe koriste kao zaptivka između raznih vrsta materijala ne bi li sprečili nakupljanje prašine. Osim toga koriste se I kao zaptivka između podnih prelaza uglavnom u spoljnjem prostoru.

Mi proizvodimo sve naše T gumene profile koristeći visoko kvalitetne materijale (EPDM, 70 sha) kako bismo osigurali da dobijete proizvod koji je napravljen da traje. Naši profili se takođe lako postavljaju, jednostavno gurnite profil u praznine na gornjoj površini. Ne preporučujemo ugradnju ovih profila pomoću lepka jer sprečava čišćenje i zamenu profila.

Ako vam je potrebna prilagođena veličina ili oblik, ne oklevajte da nas kontaktirate.

SPECIFIKACIJE

Primena: Sprečite nakupljanje prljavštine i ostataka

Proizvod: Guma za zaptivanje

Tvrdoća (Shore A): 70 °

Materijal: EPDM

Boja: Crna